Om onze zoek- en reddingshonden nog beter op te leiden en de communicatie tussen de teams te verbeteren hebben wij nog allerlei materiaal nodig. De Limburgse Reddingshonden is een VZW en wordt financieel niet ondersteund door de overheid en is daarom ook aangewezen op de eigen inbreng en de steun van sponsors. Wij danken dan ook onze sponsors voor de materiele en logistieke steun die we mogen ontvangen bij de opleiding van onze teams.

 

Onze rekening bij Argenta = BE73 9730 6649 6160

 

Politie en andere overheidsinstellingen kunnen bij calamiteiten *kostenloos* een beroep doen op de Limburgse Reddingshonden. Maar ook privé personen kunnen ons contacteren voor een zoekactie indien zij de politie verwittigd hebben. Onze noodnummers, voor rechtstreeks contact, staan vermeld op de home pagina van de website.

 

Onze zeer gewaardeerde sponsors: 


 Sips 'n Bites levert kwaliteitswijn via een uniek concept. U hoeft niet meer te twijfelen en geen blinde keuzes meer te maken afgaande op het etiket. Dit is immers meer een blijk van een goede marketingafdeling dan van een  goede wijnmaker. U kan voorproeven in uw eigen huislijke sfeer, zonder aankoopverplichtingen. Onze sommelier laat u kennismaken met enkele wijnen, aangepast aan uw behoeften en smaak. Nodig familie en vrienden uit en maak er een gezellige avond van, samen met Sips 'n Bites. 

Verder kan u ook bij ons terecht voor food en wine-pairing, relatiegeschenken, privé sommelier opdrachten, vrijgezellenavonden, feestjes, communies, lentefeesten...

Sips 'n Bites - a unique drinks and bites concept!


One More Click Logo OneMoreClick biedt u responsive webdesign op maat. Op zoek naar een website die op er op alle toestellen goed uit ziet en functioneert? Die zowel op pc, laptop, smartphone als tablet de aandacht trekt? Wij helpen u graag verder.

Onze beloftes:

  • Maatwerk: wij ontwerpen de website die u wenst;
  • Gebruiksvriendelijk: iedereen kan zijn eigen website beheren. Meer dan een beetje kennis van tekstverwerking is niet nodig;
  • Alles-in-één: wij regelen alles wat met uw website te maken heeft. (Domeinnaam, webruimte, onderhoud) Zo weet u steeds wie u kan contacteren.

Dit alles proberen we u aan de beste prijs aan te bieden. We werken hiervoor samen met diverse partners uit de branche.